Hem


Capeja är webbyrån som levererar resultat utan att krångla till det.

Vi jobbar nästan uteslutande med WordPress som plattform för nya webblösningar. WordPress är världens mest använda blog- och CMSverktyg. En lösning med WordPress kan ligga på vilket webbhotel som helst. Som kund till Capeja kan du ha kvar dina andra nuvarnade leverantörer av webbhotell och email.
Med över 15 års erfarenhet av web kan vi det vi gör.

Professionell webbsida för 4990 kr

Från endast 4990 kr kan du få en professionellt byggd webbsida.
En enklare webbsida innehållande startsida, omoss-sida, produktpresentationssida el tjänster, kontaktsida med karta och kontaktformulär. Anpassad design efter ert företags befintliga profil. Sidan byggs på wordpress med lämpliga plugins.

Kontakta Capeja070-763 30 93 eller hello@capeja.se för mer information

FAST PRIS

Capeja jobbar med fast pris på webbprojekt. Detta för att det inte ska bli några otrevliga överraskningar. En hemsida kan kosta väldigt olika beroende på vad den ska innehålla och se ut. Vi kommer överens om omfattning i olika steg och jobbar utifrån det.

REFERENSER

Under åren har många anlitat Capeja för att göra deras webbsidor. Det är allt från små företag med enkla företagspresentationer till avancerade webbshoppar.
Se utvalda referenser »

CAPEJA

Capeja är en liten webbyrå med säte i Båstad och kunder över hela Sverige. Vi brinner för det lokala på Bjäre och är medlem i Båstad Turism & Näringsliv.
Kontaktuppgifter »